Itzuli

ELIKADURA OSASUNGARRIAREN ESKOLA

Nutrizioa, oro har, eta, bereziki, elikadura, funtsezkoak dira enpresa osasungarri bat lortzeko.  

Enpresa osasungarria da modu aktibo eta jarraituan hura osatzen duten pertsonen osasuna hobetzeaz arduratzen dena; hala, osasungarriagoak egiten dituzte, bai lan-eremua, bai langileen ohiturak, hala enpresan nola enpresatik kanpo. 

Enpresek jakitun izan behar dute langileek lan-ingurunean igarotzen duten denboraz, eta, beraz, lan egin behar dute ingurune horrek ongizate maila ona eskain diezaien haiei, fisikoki nahiz mentalki. 

Testuinguru horretan, enpresek, inoiz baino gehiago, ohitura benetan osasungarriak sustatzeko erronka dute aurrean, eta, batez ere, ongizatean oinarritutako kultura bultzatzekoa. 

Mutualiak Elikadura Osasungarriaren Eskola jarri du martxan, webinar formatuan; askotariko gaiak eta ikuspegiak landuko dira, auzi horri buruzko tresnak eta jakintzak emateko. 

Ongizatea after 50s” izenekoa, ekainaren 9, 16 eta 23an izango da. Emango dizkizuegu jarduera berriak. 

Ongizatea after 50s” izenekoak, 4 ordu eta erdiko iraupena izango du, eta ekainaren 9, 16 eta 23an egingo da, 10:30etik 12:00etara. Toscana Viar farmazialari eta nutrizionista-coachak emango du. Halaber, mediku eta antiaging medikuntzan aditu Mª Antonia Lizarraga ere izango da bertan. 

50 urtetik aurrera, gizonen eta emakumeen gorputzean aldaketak izaten dira. Aldaketa horiek zergatik gertatzen diren eta elikadurak nolakoa izan behar duen jakitea erabakigarria da bizi-kalitatea hobetzeko.  

Gogoratu eskola doakoa dela enpresa elkartuentzat, eta deialdia talde txikientzat dela.  

Lotutako berriak